Hej på er.

Nu har bilen rullat närmare 255 mil denna vecka! Besöken är i stort avklarade. Endast vissa är kvar framöver att dricka kaffe hos och prata allvar.
Turnén har varit en succé! Funderingarna över hur långt jag kommit inför säsongen 2008 har frågats och undrats över. Stödet verkar finnas kvar och de som har varit med mig tidigare och är insatta i sporten vet hur det är. Nu inte bara vill de se en revansch utan nästan kräver den. Och visst. Mitt eget finnblod börjar koka vid blotta tanken på året 2007 och vad jag läst om och hört av mina förfäder så ger man inte upp i Suomi. Där laddar man om och slår tillbaka med full kraft oavsett om det är självaste Sovjetunionen som tränger sig på med en 100 ggr så stor styrka.

I veckan träffade jag även mina vänner i Sthlm. Ja, kan ni tänka er att jag har vänner i träsket!! De är riktigt goa och glada Matte, Terje och Kalle. Var trevligt att käka en sväng mat och minnas tillbaka……… inte 2007 utan tidigare år och vad som gjorde dem så framgångsrika. Det är där jag skall finna rötterna igen. Bygga upp strukturen med framgång från förr.

Nu nalkas juletider och dagen kommer att ägnas åt springande i affärer och stressa bland alla andra dårar som också är ute i sista stund.

Vill så här sista arbetsdagen för många för året 2007 önska er God Jul och Gott Nytt År!

Vi blickar fram emot ett 2008 och en fantastisk framtid tillsammans.
Snart är 2007 ett kapitel i historieboken och den kan vi lämna bakom oss.

Mvh
Christer Miinin