Hej på er! Dagarna går och snart stannar Sverige för julledighet. Har själv skruvat upp tempot rejält för att hinna med det jag skall hinna innan landet tar paus till efter nyår. I helgen besöktes några personer och mycket blev uträttat.
Tackkorten är levererade och klara med ramar och denna vecka ägnas åt att besöka sponsorerna personligen i samband med överräckandet av tavlorna. Hittills har responsen varit väldigt bra.
Björn har gjort ett kanonjobb med layout och upplägg för kortet och jag som oroat mig för att bli hånad av mina sponsorer för fiaskot 2007. Så har det inte blivit. Istället har alla varit väldigt förstående angående situationen och stöttar mig till fullo och hoppas att jag kommer tillbaka 2008 och visar dem alla var skåpet skall stå. Det värmer!
Imorgon fortsätter färden norrut och därefter österut mot den kungliga huvudstaden. Först skall jag bara hinna med några timmars taxikörning ikväll. Sedan sova ett par timmar eller tre, innan det roliga börjar igen. Jag tycker verkligen att detta är ett moment som är skoj. Åka runt och tacka för den hjälp jag fått och sitta och snacka racing.
2008 “The Vendetta of Miinin gives no mercy” Hmm, planerna växer sig starkare för varje besök jag gör. Det finns rätt många därute som jag skulle vilja överraska och få dem att sätta kaffet i halsen. Mmm, skall nog bli bra det här framöver skall ni se.
Nu byter vi om en sväng och så hörs vi om någon dag igen.

Cosa Nostra / Christer
Blog Image