God kväll.

Sitter på ett hotellrum i Finspång. Är och jobbar tillsammans med Göran och hans bolag och gör service och reparation på rundslipmaskiner. Har kämpat på hela veckan med långa dagar och det börjar ge resultat. Vi börjar se slutet.

Skulle egentligen hunnit med att träffa Mats N en sväng under dagen, men jobbet tog all tid och är hemkommen för endast en liten stund sedan. Så sorry Mats, ta inte livet av mig för denna miss!
Killen har lite raceplaner för säsongen 2008 och de är värda att lyssna till.

Börsen har jag inte heller hunnit med denna vecka.
Fick ett hett tips på en aktie i helgen. Kollade då kursen och tänkte gå in vid tillfälle och köpa en post. Idag kom tillfället att kolla börsen och vad hade hänt? Jodå, aktien hade bara gått upp ca 35%!!! Kuk! Det vill sig inte riktigt detta år. Men grattis till er som han med på uppresan och tack för tipset, du som gav mig det. Nästa gång hoppas jag att jag har mina apparater med mig i fickan så jag kan handla aktier direkt via mobilen där jag befinner mig.

Får höra ibland. Eller rätt ofta faktiskt! “Hur törs du skriva som du gör på hemsidan och kritisera företag och ha synpunkter på saker och ting?”
Vad fan! Det är väl den sista demokratiska friheten vi har i detta socialistiska land! Eller? Den dagen vi inte får tycka vad vi vill och sätta tankarna på pränt så är vi ju inte fria längre. Pressfriheten är en av våra viktigaste saker att värna om. Tycker jag exempelvis att TELIA är ett PISSFÖRETAG så är ju det min värdering och synpunkt och då säger jag det och skriver det likaså. Sedan finns det säkert många som inte delar min mening, men så är det ju med livet. Vi är alla individer med egna åsikter och förutsättningar i livet och vi måste leva i nuet för dagen. Jag går min väg och ni andra väljer era. Det finns inget facit för vad som är rätt och fel även om de flesta av er är inpräntade med att tro att dittan och dattan skall göras si och så för att passa den stora massan. Så såg Sovjetunionen ut föut.
Jag kommer fortsätta sprida mina åsikter och det finns ingen som kommer att kunna stoppa mig och inte ens påverka mig, för jag är så urbotat dum i huvudet så jag blir bara mer obstinat om någon tvingar mig till något mot min vilja.

Kylan har kommit en sväng igen och jag hoppas sjöarna fryser till is igen så man kan börja träna lite sladdteknik igen med endurohojen. Kanske reta någon markägare då man kör över deras domäner för att ta sig dit. Eventuellt möta lagens väktare och få lite puls i några minuter när de skall leka ta fatt.

Tackkorten är klara. Ramarna är på plats. Sista finjusteringen sker och till veckan kommer jag att fara runt och besöka mina trevliga partners och sponsorer och äta massor av pepparkakor och kaffe.

Nu önskar jag er en riktigt god natt.

Hyvää yötä! / Risteri