Guten Morgen.

En gråmulen decembermåndag. +4 grader. Ingen snö, bara geggamoja och kladd. Men det är så det är den här tiden på året i mellersta Svedala.

Det händer inte mycket på racingfronten. Väder och mörker påverkar oss nog mer än vi anar och gör att vi inte har den där glöden man har på sommaren när solen förser oss med värme och ljus.
Hur som helst så har jag snackat lite löst om eventuell körning i endurance sammanhang här hemma i Sverige nästa år. Inget konkret ännu, men i alla fall ett livstecken och en viss ljusning. Endurance ger mycket körtid i sadeln på motorcykel, det är bra. Men vad mer skall man hitta på? ProSuperbike i STCC? Det har snackats om direktsändning av loppet i SVT, men som alltid vet man inte säkert. Det blir klart några timmar eller i bästa fall dagar innan säsongen drar igång……..
Scandinavian Open är ett annat alternativ. Liksom Endurance VM och IDM.

Tackkorten är klara från tryckeriet men jag har inte hunnit se dem ännu. Förhoppningsvis blev de så fina som layouten visade. Hoppas hinna iordningställa dem under veckan för att sedan komma ut på turné och överlämna dem till mina partners och sponsorer. Då kan man samtidigt känna av lite hur temperaturen verkar inför 2008.

I övrigt kommer jag att sköta ärenden som jag inte hunnit med under november denna vecka. Betala räkningar, finna vinterdäck till bilen och få på dem dessutom, pejla av aktiemarknaden och se om jag är bankrutt eller miljonär, planera och fundera en del om framtiden. Ringa och snacka med vänner som jag inte hunnit prata med på ett tag. Ja, lite diverse med andra ord. Och det är just denna typ av livsstil som får mig att må bra. Att vara fri och själv påverka min vardag och tillvaro.

Nu börjar jag nog med att bläddra lite i DI och samtidigt surfa in på Avanza.se för att följa handeln på Stockholmsbörsen och Helsingfors likaså.

Ha det gott / Christer