Hej på er!

Ursäkta. Varje dag har jag tänkt mig uppdatera bloggen för er där ute i världen som förväntar er något nytt med jämna mellanrum. Men dessvärre har jag haft fullt upp och inte orkat med bloggandet. Men nu är jag här igen och kommer att så vara en tid framöver.

Den 22 november, var en fin dag. Det blev en dagsutflykt till Trysil för säsongens första skidåkning. Rekordtidig slalomåkning och helt underbart att komma igång i tid med denna trevliga aktivitet. Dessvärre måste jag meddela att jag nog börjar bli gammal och grå som person. För inte en enda gång kraschade jag under en hel dags åkning! Det måste tyda på ålder. Börjar nog bli en feg jävel som inte testar mina vingar lika flitigt som tidigare. Ändå vill jag påstå att Toni och jag tävlade rätt friskt i de svartaste av svarta backar som var öppna, men ingen av oss gjorde någon spektakulär höghastighetskrasch! Hmm…… Men det kommer nog senare under säsongen. Eller det måste det göra, för annars har man inte kört över sin förmåga och tänjt på gränserna.

Annars har det i princip bara blivit bilkörning den senaste tiden. Taxi alltså. Har kört 12-14 timmars pass dagligen i princip hela november så därav har bloggandet blivit lite lidande. Kunderna i bilen ser inte gärna att jag sitter och knappar dator samtidigt som jag påbörjar en omkörning i snömodden.
Framöver blir det lite lugnare och mera normal tillvaro igen och då skall jag uppdatera er om vad som sker och komma skall i livet.

Idag och resten av denna helg tänker jag tillbringa på Hotell Selma Lagerlöf Spa i Sunne. God mat, lite bad, alkohol och en stor dos sömn skall förgylla tillvaron och ladda batterierna.

Önskar er alla en trevlig 1.a advent!

Mit freundliche grussen / Christer