God kväll!

Allt är väl. Sitter inne…. alltså i värmen, inte på förhör hos Säpo 😉
Dagarna blir allt kortare och klockan tickar ned. Jag kommer att starta en artikelserie framöver som kommer att heta “De främsta”. Den kommer att handla om just de främsta inom de olika gebiterna jag kommer att skriva om.
Den första serien kommer att handla om De främsta racerförarna förståss!! Vilka är de och varför anser jag att just dessa är de främsta. Mmm, ni får väl kika in och se hur jag resonerar och varför jag anser att just dessa är de främsta. Kanske delar ni mina åsikter eller kanske anser ni att någon annan borde finnas med på listan. Välkomna med er synpunkter! Jag läser dem, men skiter säkert högaktningsfullt i det ni tycker….. Skojar, bara. Jag noterar och memorerar.
Efter racerförare kommer ni kunna läsa om De främsta ledarna, företagen, musikbanden, filmerna, hojarna, stridsflygplanen, uppfinningarna mm.
Vi får se vad som ploppar upp i skallen. Kan ju bli precis vad som helst för jag vet ju aldrig vad sinnet säger när jag vaknar upp om mornarna.
Tills mer nyheter finns att förmedla om racingen och karriären så skall jag hålla min blogg vid liv och se till att den kommer att vara den ÖVERLÄGSET mest informativa racingsidan i Norden!!
Mina kollegor i branschen är nog ute och jagar sponsorer istället för att skriva på sina hemsidor eller också är de analfabeter!? Jag vet inte vilket, men inte många sidor har uppdaterats de senaste månaderna. De kanske är mer hemlighetsfulla med vad de gör i sina liv?

Ha en fortsatt trevlig kväll och ta väl hand om er!

Aurinko paistaa huomena!! / Christer

Blog Image