Hej!

Nu är jag upprörd ( igen ). Har suttit i en massa köande till det statligt ägda totalt jävla inkompetenta skitföretaget TELIA nu på morgonen. Ett helt vanligt ärende tar timmar av ens tid att genomföra så snart man hamnar hos TELIA eller något annat statligt bolag. Vad fan har hänt sedan Stalins tid hos dessa bolag? Tydligen inte ett dyft. De verkar knalla omkring i samma fotspår och se allting i grått utan visioner och service.
Hur som helst så skulle jag bara ändra lite i ett abonnemang hos dem, men blev efter några timmar så jävla förbannad så nu har jag i princip sagt upp alla mina abonnemang som TELIA har något med att göra. Fast det återstår att se om det gick att skilja sig från dem. De har säkert misslyckats även med denna uppgift som precis allt annat.
Staten, alltså vi äger TELIA. Men VI har möjlighet att köpa in oss en gång till i ett bolag som vi redan äger!! Genom aktiemarknaden. Kan bara säga, glöm det!

Fram med företag med visioner och stöder evolution, framåtanda. Se möjligeter istället för trångsynthet. Heja, Stenbäcksfären, Bredbandsbolaget, Skype, Google, hela KINA, samt övriga fritt tänkande individer.

Skulle inte förvåna mig om min hemsida stängs ned framöver eller SÄPO kommer och gör husrannsakan pga mitt fria tankesätt som jag delar med mig till omvärlden. Jag är ju på så sätt en mekanism som inte passar in i det skitsystem och kugghjulsmaskineri som byggts upp i generationer av socialism.
Tänka fritt är bara en utopi! Nej, rätta in sig i ledet och hålla käften och inte tycka ett skit är metoden som gäller här. Alla är lika värda, så länge de anpassar sig och inte har åsikter.
Bläää, nu tar jag kaffe och skiter i detta.

Hoppas ni övriga har det bra i alla fall.
Er vän ! / Christer