Hej!

På söndagmorgon 0300 är det dags igen att flytta klockan en timme. Som vanligt. Vilket håll, framåt eller bakåt? Mmm, måste väl bli bakåt då. På våren ser man fram emot sommar och då flyttar man fram klockan och hösten borde väl vara tvärtom.
Hur som helst så blir det väldigt mycket mörkare kvällstid iaf och jag som behöver ljus och värme för att överleva. Attans, jag kommer somna innan tidiga aktuellt vid 18 tiden framöver.

Igårkväll var det hockey i Karlstad. Då mötte Färjestadlaget Västra Frölunda i en bra och tidvis spännande match. Jag fokuserade minst lika stor del av matchen på att studera sponsorreklamen runt arenan, samt de lounger som finns där som på själva matchen. Visst vore det ett bra sätt att ta hand om sina sponsorer om man hyrde en lounge och bjöd dit sponsorer på hemmamatcher! Alla verkar vara intresserade av ishockey. Enda abret blir att det inte är riktigt samma område som motorsport och racing. Visst kan man ändå snacka racing osv när man bjuder på öl och mat och låter dem följa hockeyn, men kopplingen är inte direkt given till att ramla in på varvtider, däck och motorer.

Skall i helgen iväg på lite minisemester till Riga. Där har jag aldrig varit tidigare och det skall bli trevligt och intressant att beskåda staden ifråga. Studera kulturen, arkitekturen och människorna i det av sovjetunionen ockuperade landet under kalla kriget. Idag har de troligtvis passerat oss i Sverige när det gäller levnadsstandard och utveckling, men kanske finns lite byggnader och minnen kvar från äldre tider. Kan inte så mycket om landet i övrigt men läser ju i Dagens Industri att utvecklingen är enorm, men risk finns för överhettning av marknaden.
Hästar är något annat det finns gott om i det landet och jag och Karin skall passa på att se några sådana också.

Det blir kallare och kallare om dagarna och nätterna vilket betyder att snart går det att köra med mina dubbdäck i skogarna med min endurohoj. Skall bli gott att komma igång igen och träna.
Öfalla är en av enduroslingorna som finns i närheten. Där tränar även vår tvåfaldige världsmästare Joakim Junggren och övriga eliten. Sedan finns ju ett oändligt antal skogsvägar och stigar som man kan utforska på egen hand.

Läser även att tidningen Bike får konkurrens från olika håll och kanter. Det verkar pågå intriger och annat smutsigt i den branschen med, precis som i racingbranschen dagligen. Vi får hoppas att det för något bra med sig för oss läsare i längden. Konkurrens är alltid utvecklande.
www.fastbikes.se har redan kommit ut på nätet och är just en nätbaserad mc-tidning. Finns inte i pappersupplaga vilket är nytänkande. Sedan får vi avvakta och se hur de utvecklas i framtiden och om detta är ett fenomen som får genomslagskraft och ekonomi.
Ryktesvägen har det viskats att det kommer minst en till tidning framöver in på den svenska marknaden. En stor aktör som redan finns i europa har det ryktas.

Nu önskar jag er alla en trevlig helg och vi hörs igen till veckan!

Ystävällisesti / Christer