Hej hej!

Min vän Mats Nilsson var med och vann NEC ( fd ERF ) serien i endurance förra helgen. Hans team Dynamite vann den avgörande tävlingen på Anderstorp med hela 4 varv före tvåan och därmed säkrade de titeln för året. GRATTIS!!

Jag snackade med min mekaniker Terje igår. Direkt fick jag en längtan att träffa mitt team igen. Samla ihop alla inblandade och hitta på något skojigt. Kanske någon tokig tävling någonstans eller bara lite avkoppling på något spa med god mat och dryck.

Pratade även med Fagersjö Kalle igår. Mannen har haft en jobbig säsong då det inte blev något utav med någonting som ni redan vet. Vi hade stora planer och förhoppningar och de grusades, minst sagt. Det tog hårt på Kalle och mig och nu har Kalle beslutat att lägga av med allt som har med racing att göra. Synd, men fullt förståeligt. Ledsamt att ytterligare en visionär som han tappat orken. Naturligtvis tackar jag dig Kalle för alla de fina minnen och roliga stunder vi haft tillsammans. Både inom racingen, men även privat. Du är GULD! även i fortsättningen.

Dagen kommer att ägnas åt aktier, besöka proffset Björn och se hur det går med tackkortet, samt lite motion av något slag.

Ha det gott.
Yours Sincerly / Christer