Terve!
Stort FET GRATTIS till suveräna “ICEMAN”, Mr “visa inga känslor” Kimi Räikkönen. Han visade störst kyla och koll på nerver inför sista deltävlingen i F1 VM och med minst chanser att vinna utav Lewis Hamilton och Fernando Alonso, så visade han med sin kyla vem som är bäst när det gäller. Grymt! Mycket trevligt att Finland får ännu en världsmästare i F1. Dessutom gillar jag Kimi och hans personlighet. Stenansikte, attityd och provokativ. Han sätter exempelvis loppets snabbaste varv när endast 4 varv återstår och han redan leder med en minut!! Varför?? Därför att han bara vill visa alla vem som är bäst. Så jädra iskallt gjort. Det tyder på självförtroende.
Hamilton såg lovande ut i mitten av säsongen och då trodde alla att det var över. En liten möjlighet fanns att Alonso skulle kunna ta upp kampen, men Ferrari och Kimi var långt efter. Sedan vaknade italienarna hos den svarta hingsten och finnen lät Koskenkorvan stå några dagar. Jakten började och de tog ikapp försprånget och vann slutligen VM. Nu kan jag tänka mig att det blir ett antal flaskor Kosken för vår finske grabb. Sprit, bastubad och allmän fest ute i skogarna hemma i Finland.
Kanske skulle jag själv skaffa finsk tävlingslicens och använda mig utav mitt finska ursprung framöver då dessa ligger miltals före när det gäller motorsport och uppföljning och stöttning av sådan!?
En hel del perkele och sauna och sedan några säsonger i SM ( suomen mestarit ), hmm, det kanske vore något att tänka på.

Helgen i övrigt bjöd på lite innebandyträning, promenader, V75 och inte minst taxikörning. Det rullar på…….

Ha en trevlig vecka.
/ Christer

Blog Image