Hej hej!

Ja, jävlar vad tiden rinner iväg. Nu har det hunnit bli mitt i prick på ny vecka igen. Min hjärna hinner inte riktigt med att ta till sig informationen som flödar i rasande takt runt omkring oavbrutet världen över. Att stanna upp en sväng betyder att man är mer än lost och får problem med datum och dagar.

Tjat, är något man sysslar med i min bransch. Övertyga och tjata för att skriva avtal för framtiden, men framförallt tjat för att inkassera de pengar som lovats vid affärsuppgörelser.
Tackkort är något annat som det jobbas med för fullt just nu. Inte jag alltså utan proffsen som kan sådant. Mitt proffs heter Björn Bodin. Han kan sin sak och är grym på att se hur saker skall vara när jag ytligt förklarat min aspekt och önskan.
Taxi har jag kört de senaste dagarna. I princip varje dag och natt. Ett rätt trevligt yrke och extraknäck om man gillar att köra bil vilket jag gör och dessutom träffar man många intellektuella människor. I alla fall när man kör färdtjänst, tillskillnad från fyllon och nerknarkade vrak på nätterna. Många livsöden lyssnas till och ofta ligger tårarna nära till hands. Jag blir påminnd om hur bra man har det trots allt när man är skapligt frisk både kroppsligt och själsligt.
Trading har jag hunnit med också en sväng. Igår var det en drömdag på börsen! Dvs om man inte redan ägde en massa Ericssonaktier. För oss som inte ägde dem när börsen öppnade och raset kom så blev det rena julafton. Hann med och tjäna ca 10% på turbulensen som rådde under dagen. Den enes död den andres bröd…
Sist men inte minst vill jag passa på och tala om för hela omvärlden att jag fick min revansch över Micke “Crazy Mike” Nilsson i lördags på Gelleråsen. Då hade KMF avslutning för alla medlemmar och funktionärer som hjälpt till under året. Gokarttävling anordnades tillsammans med korvgrillning och kaffe. Dessutom var vi 6 st förare som tävlar för klubben som var ditbjudna för att agera lagkaptener i varsitt lag i gokarttävlingen.
Mitt lag blev snabbt införstodda med att i Christers värld finns ingen tävling som tas på lek, utan det är blodigt allvar från första stund. Jag krävde genast av alla att de måste lova att prestera sitt bästa och jävlar den som inte tog detta på allvar.
Vi satte snabbaste varvet i kvalet och startade från pole position. Jag som teamchef bestämde körordningen och valde själv att starta tävlingen då jag var snabbast i laget. Detta för att om möjligt rycka till oss en ledning direkt från början.
Sagt och gjort så ledde vi från första kurvan tills flaggan föll en timme senare. Mycket starkt kört från alla i laget och jag tackar dem alla. Ingen tävling är på lek!!
Prisutdelning och pokaler till alla i gänget och lyckan var gjord. Det bästa av allt var trots allt att Crazy fick se sig slagen rejält. Mycket munhuggeri blev det mellan oss båda till alla andras stora skratt och förtjusning. Att vi är ständiga rivaler råder ingen som helst tvekan om och så kommer det att förbli framöver. Han kör sitt race och jag kör mitt.

Det var väl alla 4.a T.na och Revanschen som överskriften inledde med. Nu skall jag koppla av med DITV, trading och se om jag kan tjäna lite mer pengar på folkets aktie Ericsson som verkar ha problem inom alla sina affärsområden. Mobiltelefoner, bassystem och nya projekt. De har nog en del att lära av grannarna i öster Nokia. Det räcker att titta in deras mobilutbud för att begripa. Att de dessutom kan ta bra betalt i denna tuffa bransch är imponerande men livsviktigt.

Ha det gott!
/ Christer

Blog Image