Hej hej.
Fick en hel del nyttigt gjort igår. Nästan hela lastbilen är urstädad och det ser skapligt ut inne i verkstan också. Rätt imponerande faktiskt. Att jag lyckades med det menar jag. Kunde lika gärna ha blivit sittandes framför datorn hela dagen, eller ocskå att jag bara slängde alla prylar i en enda står hög på golvet och var nöjd med det.
Hann dessutom med att hjälpa till vid en service av att luftaggregat i Örebro på eftermiddagen.
Idag blir det slutinstallation av parabolantennen på kontoret. Måste få bild på Eurosport tills imorgonbitti då det är Liveträning i MotoGP från Australien kl 0600.
Vad kan vara bättre än att åka till “jobbet” på morgonen, slå på kaffebryggaren, datorn, TV.n. Dricka kaffe och följa världens viktigaste händelser Live på Eurosport.
Det finns rätt många utav oss här på jorden som är nördar och känner ett maniskt tvång att följa racingserier runt om i världen och jag är absolut en av dem. MotoGP, WSBK, EWC, AMA mfl serier försöker jag hålla koll på och då helst i realtid också.

Ha det nice!
/ Christer

Blog Image