Hej.
Sitter och planerar dagen. Skall tömma racingbussen på dess innehåll för vintern. Det mesta av racingprylarna har legat kvar i den hela säsongen just i fall att det skulle råka bli något bra. Men nu är det dags att tömma ur allt och städa upp Scanian igen och därefter se om det går att annonsera ut den.
Om ett år blir den skattebefriad, kanske ökar efterfrågan då och man finner balans mellan köpares bud och säljares pris?
Mycket skrot har man med sig under en säsong. Usch. Kommer nog att ta hela dagen att få ordning på detta. In i lokalen och ställas undan så det blir fint.

Min DRZ står klar för vintern med dubbdäck på. Mmm, kan nog bli ett antal roliga timmar i vinter igen med den som träning. Alltid lika skoj att wheela och sladda runt på vintriga snöbeklädda skogsvägar utan trafik.

Ähh, lika bra att sätta igång direkt med städningen annars blir nog inte mycket gjort idag heller. Risken finns att jag fastnar framför datorn och börjar spekulera i aktier istället.

Ha en bra dag!
/ Christer

Blog Image