Ciao.
Sunday, rain, windy and chilly. No practise today. Have spent the day with training, inlines, watching WSBK on Eurosport. Some hours of walking. And at the moment reading a of James Toselands history. Will probably take an other walk later in the evening if it stops raining.
Regards / Christer

Hej hej.
Jaha, en söndag som hemma i Sverige. Blåsigt, kallt, regnskurar, grått och ruggigt.
Har spenderat dagen med situps, armhävningar, inlines, promenerande och tittande på Superbike VM på Eurosport. Avkoppling med att läsa böcker om James Toseland och om Konspirationer och hemliga sekter.
Igår skrev jag att jag skulle ut med teamet på kvällen på något disco. Var där och lämnade in jackan och gick ett varv innan jag checkade ut igen och tog en promenad i mörkret på ett par timmar istället. Det kändes mer lockande än stimmet och röken i lokalen. Dessutom så är mitt jobb och fokusen på att köra motorcykel och göra det så bra som möjligt, så hjärnan har svårt för att koppla av och hamna i dimma som alla andra kan.
Saknar bil här på ön för att förflytta mig runt och se mig omkring så det blir långa promenader istället vilket är underbart skönt och man somnar gott på kvällarna.
Idag bryr jag mig inte om att stressa mekanikerna i depån, utan låter de fixa till allt på egen hand och förväntar mig att allt skall fungera imorgon måndag när träningarna åter börjar.
Fryser konstant gör jag också. Attans väder. Jag som önskade värme och sol. Måste nog inhandla varmare kläder ikväll.
Imorgon kommer rapporten efter kvällsträningen och då hoppas jag att det är mer inriktat mot racingen och upplevelser på banan.
Ha en bra vilodag.
Kram / Christer