Vilka fantastiska dagar vårt väderklimat givit oss! Helt underbart med sol och värme. Genast känner man inspiration och glädje i kroppen. Eller är det för att jag trivs med att vara frilansande testchaufför åt tidningen Bike?! Hur som helst så njuter jag varje minut när vi är ute och kör de hojar som skall testas för kommande nummer av tidningen.

En av motorcyklarna har dessutom fått mig i bytartankar. Det sker inte ofta när jag provkör allehanda hojar att en motorcykel förmedlar mer positiva influenser till sitt ego, än de hojar jag redan äger. Men nu har det skett. Jag är helt såld på en utav testhojarna och har väldigt allvarliga funderingar att redan på fredag göra ett besök hos den lokala hojhandlaren och se om det kan bli affär!

Kanske är han villig att byta in två av mina motorcyklar och sälja en ny till mig? Jag hoppas det.

Den nya tilltänkta modellen ger till och med ännu mer livsglädje och inspiration per använd minut än de bägge jag redan äger, så det är ett starkt vägande argument för mig själv att byta. More value for the money.

Vad tror ni det blir?

Det kan bli en chopper! Eller en Harley Davidson. Eller kanske en touringhoj gjord för att dra en dagsetapp till Monacos kasinon. Man kan ju inte leka hela livet var det en kompis till mig som sa redan för 15 år sedan! Glömmer aldrig de orden. Det var till och med innan jag ens blivit vuxen nog att fatta beslutet att bli racerförare 🙂

Nej, jag tror inte det blir någon av ovan nämnda kategorier…….. ännu 😉

Faktiskt finns risken att det blir en hoj som ger ännu mer adrenalin per investerad meter i sadeln än vad en RC8 och en 690 Enduro kan ge.

Vi håller tummarna att det går att förhandla och göra affärer så här års i motorcykelbranschen.

Nej, nu står mina chefer och trampar bakom ryggen på mig och om jag inte slutar skriva snart så blir det nog ett kvartsamtal snart. Bäst att foga in sig för överheten och vara makten och kapitalet till lags igen och snällt och lydigt göra som de säger.

Ha en underbar dag nu alla vänner där ute.

Vi drar ut mot Ekerö eller kanske Muskö en sväng nu för att utforska natur och hojar. Hmmm, Muskö och utforskning låter intressant för en MÖP som mig. 🙂

Kram på er!

/ Christer