Nu är tävlingen över. De rätta svaren är som följer.

1: Banan ligger i Sverige, strax utanför Linköping och heter Sviesta. Här satte jag 2005 banrekordet med min GSXR SBK. År 2007 byggdes den om med en chikan. ( 1+1 poäng )

2: Denna bana ligger i fd Östtyskland utanför en by som heter Oschersleben och det är tillika banans namn. En av mina favvobanor. Körde 2006 i regnet med Phase One och var banans snabbaste kille i det luriga föret. ( 1+1 poäng )

3: Albacete ligger ca 22 mil söderut från Madrid i Spanien och det är även namnet för banan. ( 1+1 poäng )

4: Danmark och banan heter Jyllandsringen. Satte även här 2004 snabbaste varvet på den då nya bansträckningen. Blev dock bara tvåa i SBK, men vann STD600 loppet 20 minuter senare. ( 1+1 poäng )

5: Ett av svaren som kommit in på denna bana är att det är den lokala gokartbanan i Degerfors. Men det är dessvärre inte sant. Banan ligger i Sverige och heter Midlanda eller Mittsverigebanan och ligger utanför Härnösand. ( 1+1 poäng )

6: Den absolut känslosammaste frågan som jag fått många olika svar på. Det rätta svaret är att Rossi var en Alaskan Malamute. En helt fantastiskt skön hundras som är mycket speciell och egen av sig. Skäller nästan aldrig och bryr sig aldrig om andra hundraser. Sträcker bara stolt på sig och lyfter svansen högt när den går förbi de vilt skällande jyckarna. Men den är fruktansvärt envis också. Vill den inte något så struntar den högaktningsfullt i det oavsett hur mycket du än bönar och ber. ( 1 poäng )

7: Sista frågan som är värd tre poäng. Banan ligger i Finland, som för övrigt är ett av de vackraste länderna här på jorden och med de mest begåvade människorna tillika 😉
Namnet på banan är Alastaro. Året som jag först klev upp på pallen och silverplatsen var 1998 som var mitt första tävlingsår. Det var i mitt livs andra tävling detta skedde. Hyvä Suomi!!

Jag har en lycklig vinnare som lyckats svara rätt på alla frågor och honom kommer jag att presentera inom kort. Sedan finns ett gäng utav er som missat på en eller några frågor.
Men mer kommer om det inom kort.

Tack för er uppmärksamhet!

Er vän i mörkret
/ Christer